VFR Fares ( Besøk venner og slektninger) ...klikk her for mer info!

this is a sample

Your couch. It is mine.

I'm a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins!

Få inspiration och specialerbjudanden på e-post!

Time remianing to refresh Information
Totalt Inkl.Skatt.:
Validere fly, vent litt i noen sekunder
Select a Hotel
Visa hotell på kartan
Enter your email or telegram ID for sending Package selected information
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre kundeopplevelse Les mer

GDPR General Data Protection Regulation

 

 

INTEGRITET. DIN INFORMATION. DIN SÄKERHET.

 

Våra engagemang för dig.

 

Du är i centrum för allt vi gör. Vårt mål är att alltid känna sig trygg och lita på oss genom att hantera din personliga information med respekt och låta dig styra över dem.

Det är viktigt att du vet vilken personlig information Itours AS (här kallad "vi" eller "Itours AS") samlar om dig och hur vi använder dem.

Vi har gjort vårt bästa för att förklara detta på ett kortfattat och enkelt sätt. Om du vill ha mer information eller har frågor, vänligen kontakta vår sekretessrepresentant genom att skicka ett mail till online@itours.no.

Om vi ​​skulle göra stora förändringar i vår sekretesspolicy, skulle vi vilja meddela dig det. Om det behövs kommer vi också att begära ditt godkännande

 

Integritetspolicy.

 

Vi har utformat vår sekretesspolicy med dig i åtanke. Hur uttalandet gäller dig beror på vilken typ av kontakt du har med oss. Till exempel om du:

 

  1. Köp en biljett med oss. Vi använder den information du ger oss för att uppfylla både våra och Partners skyldigheter att tillhandahålla tjänsten till dig och, om det är tillåtet, håller vi dig informerade om andra arrangemang som kan vara av intresse för dig ; och
  2. När du surfar på våra webbplatser använder vi cookies för att ge dig en personlig och förhoppningsvis sömlös upplevelse.

De val och rättigheter du har i de olika fallen förklaras mer detaljerat nedan.

 

Vilken information vi har och var vi tar det från.

 

 

Hur din information används och varför.

 

  1. Att uppfylla vårt kontrakt med dig.

 

Vi använder din information när du ingår ett avtal med oss ​​(t.ex. för att köpa varor eller en biljett) för att:

 

  1. För våra legitima affärsintressen.

 

 

  1. Var du har gett ditt samtycke.

 

Dina val och rättigheter Alternativ.

Om du har gett ditt samtycke kan du dra tillbaka det genom att göra följande:

För att utnyttja ovanstående rättigheter, skicka oss ett mail: online@itours.no. Tänk på att även om vi överväger alla förfrågningar får vi noggrant dina rättigheter kan variera beroende på var du bor och vi behöver inte alltid följa din förfrågan. Om så är fallet kommer vi att förklara varför.

 

 

 

 

Hur vi tar hand om din information.

 

Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder för att skydda din information. De säkerhetsåtgärder vi använder beror på vilken information som samlas in.

 

Vi lagrar endast din information så länge som det är nödvändigt att tillhandahålla de tjänster du begär för de syften som beskrivs i denna uttalande och för alla juridiska ändamål där vi är lagligen skyldiga att behålla informationen. Vi tar bort din information på ett säkert sätt när det inte längre behövs för dessa ändamål, i enlighet med företagets riktlinjer.

 

Det finns strikta regler för överföring av information på detta sätt för att säkerställa att din information fortfarande är skyddad enligt. hög standard. Där vi gör det kommer vi att se till att nödvändiga garantier finns på plats. När din information överförs till en plats utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, kommer vi att använda ett av de förfaranden som anges nedan.

 

 

Kontakta oss för mer information eller för att få en kopia av den aktuella dokumentationen.

 

Kontakta oss.

 

Om du har frågor om ovanstående information eller om hur vi hanterar integritet har vi din egen personliga representant och din egen sekretessrepresentant som kan hjälpa dig: online@itours.no

Du kan också kontakta Datatillsynet, men vi uppmanar dig att först försöka hjälpa.

 

show hotel on map